# Lade

Girls clubs nonprofit in Redford, Michigan 48239. EIN 46-3852919. Data as of November 8, 2026.

Page: https://backpr.com/find/nonprofit/463852919-lade

## IRS facts

- Type: Girls clubs (IRS activity code O22)
- Tax status: 501(c)(3), contributions deductible, recognized 2017
- Source: IRS Business Master File, posted October 13, 2026: https://www.irs.gov/charities-non-profits/exempt-organizations-business-master-file-extract-eo-bmf

## Local context

- Wayne County, Michigan: about 412,900 children under 18 (U.S. Census Bureau, July 1, 2024): https://www2.census.gov/programs-surveys/popest/datasets/2020-2024/counties/asrh/cc-est2024-agesex-all.csv
- 851 youth and community nonprofits in this directory in the county: 2.1 per 1,000 children.
- Licensed programs in Redford: 32 licensed child care centers: https://backpr.com/find/michigan/redford
- Michigan rules: https://backpr.com/resources/states/michigan

## Questions

**What is Lade's EIN?**

Lade's EIN (Employer Identification Number) is 46-3852919. It is the nine-digit number the IRS uses to identify the organization. Source: IRS Exempt Organizations Business Master File posted October 13, 2026.

**Is Lade a nonprofit?**

Yes. The IRS lists Lade in Redford, Michigan as tax-exempt under section 501(c)(3), recognized since 2017. This is from the IRS Business Master File posted October 13, 2026. Status can change, so check its current status on the IRS Tax Exempt Organization Search before you donate.

**Are donations to Lade tax-deductible?**

Yes, the IRS lists gifts to Lade as tax-deductible (IRS Business Master File posted October 13, 2026). How much you can deduct depends on your own taxes, and this is not tax advice. Check its current status on the IRS Tax Exempt Organization Search before you donate.

**What does Lade do?**

The IRS classifies Lade as: Girls clubs. It has not filed a Form 990 or 990-EZ with a mission statement that we have loaded.

---
Data as of November 8, 2026. Sources: IRS Business Master File, IRS Form 990 series e-file data, U.S. Census Bureau. No officer or staff names are published.
