# Tri-County Area Chamber Foundation

Child day care nonprofit in Wayne, New Jersey 07474. EIN 22-2470408. Data as of November 8, 2026.

Page: https://backpr.com/find/nonprofit/222470408-tri-county-area-chamber-foundation

## IRS facts

- Type: Child day care (IRS activity code P33Z)
- Tax status: 501(c)(3), contributions deductible, recognized 1985
- Source: IRS Business Master File, posted October 13, 2026: https://www.irs.gov/charities-non-profits/exempt-organizations-business-master-file-extract-eo-bmf

- Licensed programs in Wayne: 28 licensed child care centers: https://backpr.com/find/new-jersey/wayne
- New Jersey rules: https://backpr.com/resources/states/new-jersey

## Questions

**What is Tri-County Area Chamber Foundation's EIN?**

Tri-County Area Chamber Foundation's EIN (Employer Identification Number) is 22-2470408. It is the nine-digit number the IRS uses to identify the organization. Source: IRS Exempt Organizations Business Master File posted October 13, 2026.

**Is Tri-County Area Chamber Foundation a nonprofit?**

Yes. The IRS lists Tri-County Area Chamber Foundation in Wayne, New Jersey as tax-exempt under section 501(c)(3), recognized since 1985. This is from the IRS Business Master File posted October 13, 2026. Status can change, so check its current status on the IRS Tax Exempt Organization Search before you donate.

**Are donations to Tri-County Area Chamber Foundation tax-deductible?**

Yes, the IRS lists gifts to Tri-County Area Chamber Foundation as tax-deductible (IRS Business Master File posted October 13, 2026). How much you can deduct depends on your own taxes, and this is not tax advice. Check its current status on the IRS Tax Exempt Organization Search before you donate.

**What does Tri-County Area Chamber Foundation do?**

The IRS classifies Tri-County Area Chamber Foundation as: Child day care. It has not filed a Form 990 or 990-EZ with a mission statement that we have loaded.

---
Data as of November 8, 2026. Sources: IRS Business Master File, IRS Form 990 series e-file data, U.S. Census Bureau. No officer or staff names are published.
